Badkamermeubelset Sanicare Q12 2 Laden Hoogglans Wit (spiegel optioneel)

Badkamermeubelset Sanicare Q12 2 Laden Hoogglans Wit (spiegel optioneel) 75498 Sanitair-producten > Badkamermeubels > Wastafelmeubels

Badkamermeubelset Sanicare Q12 2 Laden Hoogglans Wit (spiegel optioneel)
Deze badkamermeubelset van het merk Sanicare bestaat uit een onderbouwkast, twee waskommen en een wastafelblad. Dit fraaie badmeubel van Sanicare’s Q12-serie staat garant voor kwaliteit en design en is een absolute blikvanger in uw badkamer!
De onderkast van dit meubel beschikt over twee laden waarin u diverse badkamerproducten kwijt kunt. Beide laden zijn voorzien van een chromen greep waardoor u de laden gemakkelijk open- en dichtdoet. Het product is verder voorzien van soft-closing Blum scharnieren die ervoor zorgen dat de laden zacht en geruisloos gesloten worden.
De onderkast heeft een breedte van 119,2 cm en een hoogte van 45 cm en is geproduceerd in de kleur hoogglans wit. De twee waskommen die bij deze set horen hebben een doorsnede van 40 cm en een hoogte van 15,5 cm. De waskommen zijn wit van kleur en zijn gemaakt van keramiek materiaal. Dit geeft in combinatie met de onderkast een sfeervolle ambiance aan uw badkamer!
Verder vindt u bij deze set een wastafelblad waarop u de twee waskommen kunt bevestigen. Deze wastafelbladen zijn beschikbaar in de kleuren grey-stone en black-stone, wat zorgt voor een warme indruk in uw badkamer. Het wastafelblad heeft een breedte van 120 cm en een diepte van 45 cm en sluit hiermee naadloos aan op de overige producten van deze fraaie badkamermeubelset.
Deze badkamermeubelset wordt geleverd zonder spiegel. U heeft de optie om één van de vele Sanicare spiegels toe te voegen aan deze set om het gehele meubel compleet te maken. Bovendien is de set in meerdere kleuren te verkijgen: naast hoogglans wit wordt deze set ook verkocht in de kleuren antraciet, schots-eiken, grey-wood en truffel. Om het badkamermeubel compleet te maken dient u nog een sifon, een afvoer en een kraan te bestellen.
De set wordt compleet geleverd met:
– Onderbouwkast met 2 laden
– Soft-Close Blum-scharnieren
– Twee waskommen (materiaal: keramiek)
– 2 Universele kraangaten
– Wastafelblad grey-stone of black-stone
Meubel maten
– Breedte: 119,2 cm
– Hoogte: 45 cm
– Diepte: 44 cm

Sanicare

Ean: 8719304422631
Sku: SSCQ12HOOGGLANSWIT

Oude prijs: 1075.00 Euro
Actieprijs : 1075.00 Euro
Korting maar liefst 0.00 %

Ga naar Badkamermeubelset Sanicare Q12 2 Laden Hoogglans Wit (spiegel optioneel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *