BWS Badrandthermostaat 4Gats Inbouw

BWS Badrandthermostaat 4Gats Inbouw 75368 Sanitair-producten > Kranen > Badkraan > Inbouw badkraan

BWS Badrandthermostaat 4Gats Inbouw
Deze BWS Badrandthermostaat 4Gats Inbouw is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design.
Deze badrandthermostaat is goed te combineren met de 4-gats afbouwsets Caral, Cross en Rombo van Boss & Wessing. Indien u dit wenst, vergeet deze dan niet bij te bestellen! Deze inbouw badrandthermostaat 4-gats bestaat uit een aansluiting voor een verzonken handdouche, een aansluiting voor een omstelknop en een thermostaatknop met blokkering op 38 graden en een uitloop aansluiting.
Specificaties BWS Badrandthermostaat 4Gats Inbouw:
– Kwaliteit en design
– 4-gats
– Inbouw
– Te combineren met een 4-gats afbouwset
– Garantie: 2 jaar
Het merk BWS
Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren.
De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten zoals Wiesbaden, Riko, etc en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk ” BWS “.

Boss & Wessing

Ean: 8719304272151
Sku: BWS3998.29

Oude prijs: 390.60 Euro
Actieprijs : 279.00 Euro
Korting maar liefst 29.00 %

Ga naar BWS Badrandthermostaat 4Gats Inbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *