BWS Closetzitting DeeLine QuickRelease Softclose Met Deksel Wit

BWS Closetzitting DeeLine QuickRelease Softclose Met Deksel Wit 75660 Sanitair-producten > Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril

BWS Closetzitting DeeLine QuickRelease Softclose Met Deksel Wit
De BWS Closetzitting DeeLine QuickRelease Softclose Met Deksel Wit is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design.
Deze closetzitting heeft een luxe en chique uitstraling en zal een prachtige toevoeging zijn aan uw toilet of badkamer. De zitting is gemaakt van duroplast. Duroplast is een kunststof gemaakt van katoen en fenolhars (kunsthars) dat op hoge temperaturen is samengeperst. Dat maakt dat duroplast relatief licht, flexibel en sterk is. Heeft geen poriën, dus het is ook nog eens hygiënisch, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. De zitting heeft een QuickRelease systeem waarmee u goed de pot kunt reinigen. U kunt namelijk de bril heel eenvoudig los klikken, uw pot schoonmaken en vervolgens weer heel gemakkelijk terugplaatsen. De zitting heeft ook een Softclose systeem, dat betekent dat de zitting niet meer hard kan dichtklappen en er dus geen vingers tussen kunnen komen.
Specificaties BWS Closetzitting DeeLine QuickRelease Softclose Met Deksel Wit:
– Kwaliteit en design
– QuickRelease systeem
– Softclose systeem
– Verpakt in full-color doos met plastic handvat
– Zitting is inclusief deksel
– Materiaal: Duroplast
– Kleur: wit
– Garantie: 2 jaar
Het merk BWS
Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren.
De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten zoals Wiesbaden, Riko, etc en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk”BWS”

Boss & Wessing

Ean: 8719304311218
Sku: BWS3778.32

Oude prijs: 74.13 Euro
Actieprijs : 52.95 Euro
Korting maar liefst 29.00 %

Ga naar BWS Closetzitting DeeLine QuickRelease Softclose Met Deksel Wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *