BWS Douchearm Hera Muurbevestiging Gebogen Rond 40 cm RVS

BWS Douchearm Hera Muurbevestiging Gebogen Rond 40 cm RVS 74572 Sanitair-producten > Kranen > Regendouche > Regendouche onderdelen

BWS Douchearm Hera Muurbevestiging Gebogen Rond 40 cm RVS
Deze Douchearm Hera Muurbevestiging Gebogen Rond 40 cm RVS is van het merk Boss & Wessing. Deze douchearm is gebogen rond met een luxe uitstraling en geeft uw badkamer een designvolle en chique touch. Deze douchearm is de enige verbinding tussen uw muur en uw douchekop. Met de RVS afwerking behoudt de douchearm met de juiste behandeling jarenlang zijn glans.
Specificaties BWS Douchearm Hera Muurbevestiging Gebogen Rond 40 cm RVS :
– Designvol, chique en luxe uitstraling
– Vorm: Rond
– 40 cm
– Kleur: RVS look
Het merk BWS
Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren.
De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten zoals Wiesbaden, Riko, etc en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk “BWS”.

Boss & Wessing

Ean: 8719304271888
Sku: BWS3812.24

Oude prijs: 69.93 Euro
Actieprijs : 49.95 Euro
Korting maar liefst 29.00 %

Ga naar BWS Douchearm Hera Muurbevestiging Gebogen Rond 40 cm RVS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *