BWS Muuruitloop Rond Gebogen Standaard 45cm Chroom

BWS Muuruitloop Rond Gebogen Standaard 45cm Chroom 75276 Sanitair-producten > Kranen > Regendouche > Regendouche onderdelen

BWS Muuruitloop Rond Gebogen Standaard 45cm Chroom
Deze BWS Muuruitloop Rond Gebogen Standaard 45cm Chroom is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design.
Met deze muuruitloop bent u verzekerd van een luxe en chique uitstraling in uw badkamer. Deze muuruitloop is de enige verbinding tussen uw muur en uw douchekop. Met de chrome afwerking behoudt het met de juiste behandeling jarenlang zijn glans en kwaliteit.
Specificaties BWS Muuruitloop Rond Gebogen Standaard 45cm Chroom:
– Kwaliteit en design
– Luxe en chique uitstraling
– 45 cm
– Draadaansluiting 1/2″
– Rond
– Gebogen
– Chroom
– Garantie: 2 jaar
Het merk BWS
Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren.
De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten zoals Wiesbaden, Riko, etc en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk “BWS”.

Boss & Wessing

Ean: 8719304313328
Sku: BWS3881.29

Oude prijs: 79.73 Euro
Actieprijs : 56.95 Euro
Korting maar liefst 29.00 %

Ga naar BWS Muuruitloop Rond Gebogen Standaard 45cm Chroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *