Inbouw douchecombi Rond met muursteun en douchekop 20 cm

Inbouw douchecombi Rond met muursteun en douchekop 20 cm 6885 Sanitair-producten > Kranen > Regendouche > Inbouw Regendouche

Doucheset Sanilux Alesa Inbouw Thermostatisch Chroom Rond 20cm douchekop met Muursteun
Bent u op zoek naar een complete inbouw doucheset met hoofddouche? Kies dan voor de Sanilux Alesa inbouw doucheset! De set bestaat uit een staaf handdouche met 150cm lange doucheslang, een handdouchehouder, thermostaatkraan en hoofddouche van 20cm breed.
De Sanilux Alesa is een set dat aan de muur bevestigd moet worden met de muursteun. De hoofddouche, met een diameter van 20cm, zal u heerlijk van schouder tot schouder voorzien van water. Een echte regendouche.
De thermostaatkraan is voorzien van een 2-weg omstel. Dat betekend dat u het water in twee verschillende richtingen kunt bedienen. De ene bediening is voor de hoofddouche en de andere voor de handdouche.
Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. U voorkomt daardoor kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen. Daarnaast heeft de temperatuurregelaar een praktische eigenschap. U zet namelijk de kraan aan en het water krijgt de temperatuur zoals u die heeft ingesteld.
De handdouche heeft een staafvormig uiterlijk. In de handdouchehouder zit het aansluitpunt van het water dat gekoppeld staat aan het thermostaatkraan. Via de houder gaat het water in de doucheslang door naar de handdouche.
Specificaties Sanilux Alesa inbouw doucheset muursteun
– Materiaal: verchroomd messing
– Hoofddouche diameter 20cm
– Muursteun
– Thermostaatkraan
– Voorzien van temperatuurbegrenzer
– Voorzien van temperatuurregelaar
– 2-weg omstel
– Staafvormige handdouche
– Handdouchehouder
– Doucheslang 150cm

Sanilux

Ean: 8719304037736
Sku: SSP8013

Oude prijs: 375.50 Euro
Actieprijs : 325.50 Euro
Korting maar liefst 13.00 %

Ga naar Inbouw douchecombi Rond met muursteun en douchekop 20 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *