Inbouw douchecombi Vierkant met plafondsteun en douchekop 20 cm

Inbouw douchecombi Vierkant met plafondsteun en douchekop 20 cm 6887 Sanitair-producten > Kranen > Regendouche > Inbouw Regendouche

Doucheset Sanilux Cube Inbouw Thermostatisch Chroom Vierkant 20cm douchekop met plafondsteun
Bent u op zoek naar een vierkante complete inbouw doucheset met hoofddouche? Kies dan voor de Sanilux Cube inbouw doucheset! De set bestaat uit een staaf handdouche met 150cm lange doucheslang, een handdouchehouder, thermostaatkraan en hoofddouche van 20cm breed.
De Sanilux Cube is een set dat aan het plafond bevestigd moet worden met de plafondsteun. Op die manier bereikt de hoofddouche met een diameter van 20cm een goede hoogte om u van schouder tot schouder te voorzien van water. Een echte regendouche.
De thermostaatkraan is voorzien van een 2-weg omstel. Dat betekend dat u het water in twee verschillende richtingen kunt bedienen. De ene bediening is voor de hoofddouche en de andere voor de handdouche.
Omdat de kraan thermostatisch is heeft de kraan een temperatuurbegrenzer. U voorkomt daardoor kans op verbranding bij bijvoorbeeld kleine kinderen. Daarnaast heeft de temperatuurregelaar een praktische eigenschap. U zet namelijk de kraan aan en het water krijgt de temperatuur zoals u die heeft ingesteld.
De handdouche heeft een staafvormig uiterlijk. In de handdouchehouder zit het aansluitpunt van het water dat gekoppeld staat aan het thermostaatkraan. Via de houder gaat het water in de doucheslang door naar de handdouche.
Specificaties Sanilux Cube inbouw doucheset plafondsteun
– Materiaal: verchroomd messing
– Hoofddouche diameter 20cm (ook verkrijgbaar in 30cm)
– Vierkant model
– Plafondsteun
– Thermostaatkraan
– Voorzien van temperatuurbegrenzer
– Voorzien van temperatuurregelaar
– 2-weg omstel
– Staafvormige handdouche
– Handdouchehouder
– Doucheslang 150cm

Sanilux

Ean: 8719304037675
Sku: SSP9011

Oude prijs: 396.50 Euro
Actieprijs : 346.50 Euro
Korting maar liefst 13.00 %

Ga naar Inbouw douchecombi Vierkant met plafondsteun en douchekop 20 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *