Keukenmengkraan Hotbath Fellow RVS Look

Keukenmengkraan Hotbath Fellow RVS Look 17244 Sanitair-producten > Kranen > Keukenkraan

Keukenmengkraan Hotbath Fellow RVS Look
Deze Keukenmengkraan Hotbath Fellow RVS Look onderscheidt zich door zijn moderne design en elegante afwerking. Door de opvallende hoekige hals maakt het uw stijl in de keuken helemaal af. Super handig in gebruik door de draaibare uitloop.
Een mengkraan is een speciaal soort kraan, ontworpen om door menging van koud en heet leidingwater water van een aangename temperatuur uit de kraan of douchekop te laten stromen. De temperatuur van het water kan geregeld worden door aparte draaiknoppen voor het koude en hete water, door een gecombineerde regelknop voor debiet en temperatuur of automatisch door het instellen van een gebouwde thermostaat. 
Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. 
Specificaties:
– 5 jaar garantie
– Mengkraan
– Draaibare uitloop
– RVS Look
– Keukenkraan

Hotbath

Ean: 8718924078914
Sku: HTBFKM1GN

Oude prijs: 477.95 Euro
Actieprijs : 395.00 Euro
Korting maar liefst 17.00 %

Ga naar Keukenmengkraan Hotbath Fellow RVS Look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *