Opbouw Regendouche BWS Koper Compleet met Thermostaatkraan Geborsteld Koper

Opbouw Regendouche BWS Koper Compleet met Thermostaatkraan Geborsteld Koper 77289 Sanitair-producten > Kranen > Regendouche > Opbouw Regendouche

Opbouw Regendouche BWS Koper Compleet met Thermostaatkraan Geborsteld Koper
Nieuw van Boss & Wessing : de Koper serie! Een volledige collectie met kranen met alle toebehoren afgewerkt in geborsteld koper. Koper is écht een kleur wat bij alles past: mix het met zwart en het zorgt direct voor meer warmte in een ruimte, combineer u het met wit, dan geeft het een fris uiterlijk.
De BWS Koper opbouw regendouche is helemaal compleet met een thermostatische kraan. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. 
De hoofddouche heeft een doorsnede van 20cm en zorgt voor een fijne douche ervaring. Daarnaast beschikt de set ook nog over een handdouche.
De douchearm is in hoogte verstelbaar zodat u deze zelf kunt afstellen. De kraan is tevens voorzien van een temperatuurbeveiliging op 38 graden. Bij de kraan worden de S-koppelingen meegeleverd, de hart op hart aansluiting is 15cm.
Specificaties Koperkleurige Opbouw Regendouche:
– Regen douche
– 20 cm douchekop
– Thermostatisch
– Messing
– Met Handdouche
– Hart op hart is 15 cm
– Inclusief S koppelingen

Boss & Wessing

Ean: 8719304432937
Sku: STK21440

Oude prijs: 595.95 Euro
Actieprijs : 399.00 Euro
Korting maar liefst 33.00 %

Ga naar Opbouw Regendouche BWS Koper Compleet met Thermostaatkraan Geborsteld Koper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *