Opzet Wastafel Urbi et Orbi Immissio Beton 39x39x16 cm Antraciet

Opzet Wastafel Urbi et Orbi Immissio Beton 39x39x16 cm Antraciet 75500 Sanitair-producten > Wastafels > Waskom

Opzet Wastafel Urbi et Orbi Immissio Beton 39x39x16 cm Antraciet
Een waskom kan een grote invloed hebben op de sfeer en uitstraling van uw badkamer en badmeubel. Dankzij de natuurlijke materialen wordt er een warme sfeer gecreëerd. Bovendien maken betonnen waskommen uw badkamer stijlvol en modern.
Een opzetwastafel van beton bestaat uit cement en bepaalde toevoegingen, waar het materiaal een specifieke uitstraling door krijgt. Er wordt voor het vervaardigen van waskommen en wastafels gebruik gemaakt van een speciaal soort cement, zodat het beton zeer stevig en duurzaam wordt. Een voordeel van beton is dat het zeer hard, hittebestendig en slijtvast is. Een betonnen gootsteen gaat dan ook zeer lang mee.
Bovendien is beton een poreus materiaal, dat dus gevoeliger is voor bacteriën dan bijvoorbeeld keramiek. Daarnaast is het ook vlekgevoelig en gevoelig voor zuren. Daardoor is het van nature minder hygiënisch dan andere materialen.
U kunt onze betonnen wastafels in verschillende tinten bestellen. Van een wat lichtere grijze tint tot een donkere grijze tint. Deze tinten zijn gekozen zodat er voor elke badkamer een passende kleur voor de waskom beschikbaar is.
Let op! De kleur van het beton op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Hier wordt geen garantie op gegeven.
Specificaties Opzetwastafel Beton:
– Opzetwaskom
– Vierkant
– 38.5×38.5×16 cm
– Antraciet
– Beschikbaar in 6 kleuren
– Beschikbaar in vele vormen en modellen
– 2 jaar garantie

Urbi et Orbi

Ean: 8719304421429
Sku: SMDUT0001

Oude prijs: 749.95 Euro
Actieprijs : 605.00 Euro
Korting maar liefst 19.00 %

Ga naar Opzet Wastafel Urbi et Orbi Immissio Beton 39x39x16 cm Antraciet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *