Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk

Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk 75512 Sanitair-producten > Douche > Douchewand

Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk
Voor een standaard vaste wand voor een cabine is dit wel een hele speciale! Het glas is namelijk voorzien van horizontale lijnen wat het glas net even wat speels maakt. In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis.
Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas of ook met horizontale lijnen.
De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën.
De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 78cm tot 80cm breed in te stellen.
Specificaties van de Allibert Priva zijwand
– Afmeting: 78-80x190cm
– Glasdikte: 6mm veiligheidsglas
– Voorzien van horizontale lijnen
– Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas
– Aluminium verchroomde profielen
– Muurprofielen tot 1cm te verstellen
– Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine
– Ook verkrijgbaar met kleine vierkantjes en neutraal glas

Allibert

Ean: 5411747143311
Sku: ALB822469

Oude prijs: 294.95 Euro
Actieprijs : 249.00 Euro
Korting maar liefst 16.00 %

Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *