Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk

Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk 75515 Sanitair-producten > Douche > Douchewand

Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk
Voor een standaard vaste wand voor een cabine is dit wel een hele speciale! Het glas is namelijk voorzien van Kleine Vierkantjes wat het glas net even wat speels maakt. In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis.
Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas of ook met Kleine Vierkantjes.
De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën.
De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 88cm tot 90cm breed in te stellen.
Specificaties van de Allibert Priva zijwand
– Afmeting: 88-90x190cm
– Glasdikte: 6mm veiligheidsglas
– Voorzien van Kleine Vierkantjes
– Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas
– Aluminium verchroomde profielen
– Muurprofielen tot 1cm te verstellen
– Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine
– Ook verkrijgbaar met horizontale lijnen en neutraal glas

Allibert

Ean: 5411747143328
Sku: ALB822470

Oude prijs: 309.95 Euro
Actieprijs : 264.00 Euro
Korting maar liefst 15.00 %

Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *